7.2 C
Lloret de Mar

En Lloret Sí Se Puede organitza un acte informatiu sobre la sanitat pública

La intenció és que professionals expliquin la situació a l'hospital comarcal i als ambulatoris en el dia a dia. L'acte serà a les vuit del vespre a la biblioteca.

Cartell
Cartell

Darreres Notícies

En Lloret Sí Se Puede convoca la ciutadania aquest vespre a un acte informatiu i reivindicatiu sobre els serveis de sanitat pública al nostre territori, és a dir, sobre l’hospital comarcal de Blanes i els ambulatoris de Lloret. Ho ha comentat el regidor de la formació, Paulino Gracia.

servicios profesionales jimenez

El partit ha convidat a Albano Dante, diputat per Catalunya Sí Que Es Pot, al doctor Xavier Rodríguez, de Metges de Catalunya, i a tres sindicalistes del comitè d’empresa del comarcal, Edgar Felip, Maite Del Arco i Míriam Roldán. Segons Paulino ells són els més idonis per exposar a la ciutadania quina és la situació dels centres sanitaris públics en el dia a dia.

Recordem que En Lloret Sí Se Puede va aconseguir que dilluns s’aprovessin dues mocions en aquest àmbit: per reclamar transparència a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva i per reivindicar la reobertura de les urgències nocturnes a Lloret.

La trobada comença a les vuit del vespre, a la sala polivalent de la biblioteca.

spot_img

El + Vist