11.1 C
Lloret de Mar

Lloret se suma a la Marató amb un seguit d’activitats solidàries, del 10 al 20 de desembre

El primer acte, un torneig benèfic de pitch & putt, arriba aquest diumenge.

Cartell de la Marató d'enguany
Cartell de la Marató d'enguany

Darreres Notícies

Lloret de Mar se suma, com cada any, a la Marató de TV3, centrada enguany en les malalties infeccioses. Són la grip, la pneumònia, el virus de la SIDA, la meningitis o la sèpsia, entre moltes altres. La vila acollirà diferents activitats solidàries, que comencen aquest diumenge. La primera és un torneig al Golf Lloret Pitch & Putt, a partir de les 10:00 h.

La competició, que és oberta a tothom i que no té premis, es fa en parelles, amb un màxim de 72 jugadors. Una de les organitzadores, Ariadna Pallàs, explica que “cada any formem part d’aquesta iniciativa, sempre ha estat un èxit i és la nostra manera de col·laborar amb la causa”.

El preu de les inscripcions és de 20 euros. Tenint en compte que el nombre màxim de participants és de 72, l’esdeveniment podria arribar a recaptar un total de 1.440 euros. Els interessats a participar poden apuntar-se fins al mateix dia del torneig, una hora abans de l’inici. També es pot fer de manera prèvia, a través del correu [email protected] o per telèfon, al 609 132 133.

Les malalties infeccioses, a les quals destina aquest any els seus esforços La Marató de TV3, són la causa d’una de cada 3 morts al món i són un problema important de salut pública. Estan causades per bacteris, virus o fongs que entren al cos i es multipliquen fins que produeixen la malaltia.

La majoria de malalties infeccioses es transmeten d’uns individus als altres i poden afectar qualsevol persona. La majoria són lleus, però algunes són molt greus i poden portar a la mort de manera ràpida.

L’objectiu de la Marató, que arriba el proper 17 de desembre, és doble: sensibilitzar sobre les malalties que ens afecten i impulsar-ne la recerca per aconseguir més anys i més qualitat de vida per a les persones que les tenen.

spot_img

El + Vist