Divendres, 5 març 2021
8.7 C
Lloret de Mar
Reunió amb SEGITTUR

Lloret s’ha incorporat al projecte de Destinacions Turístiques Intel·ligents

És el primer pas per desplegar el pla de reconversió turística del municipi, signat al febrer entre la Generalitat, l’Ajuntament i la Mesa Empresarial de Turisme.

Reunió amb SEGITTUR

Darreres Notícies

Dulsat: “El passeig és l’artèria principal i volem que la gent pugui escollir”

Dilluns comença el període de votacions sobre com ha de ser la mobilitat al passeig i l'alcalde anima tothom a participar-hi.

Lloret estrena el videoclip ‘No callis’ per commemorar el 8M

L'ha gravat Bustek Films amb motiu del Dia de les dones i s'estrena aquest dissabte al Teatre, on també es farà la lectura del manifest institucional.

Oberta la convocatòria d’ajudes per pagar el lloguer de l’habitatge

La Generalitat atorga aquesta ajuda a les persones que, arran de la pandèmia, han acumulat deute per pagar el lloguer de casa seva.

‘Amor oscuro’ destapa per què uns sonets de Lorca van estar amagats 50 anys

L'espectacle arriba a Lloret demà divendres, a les 20 hores, dins del programa Lloret Espai Off.

‘Lost in August’ actuaran en ‘streaming’ des dels Bucs d’El Puntet

Oferiran un concert de versions, avui dijous, a les 20 hores, a través de les xarxes socials dels Bucs i d'El Puntet.

Lloret s’ha incorporat al projecte de Destinacions Turístiques Intel·ligents. És el primer pas per desplegar el pla de reconversió turística del municipi, signat al febrer entre la Generalitat, l’Ajuntament i la Mesa Empresarial de Turisme. La Societat Estatal per la Gestió de la Innovació i les Tecnologies Turístiques (SEGITTUR) sumarà esforços amb les tres entitats per transformar Lloret de Mar en una destinació intel·ligent.

El regidor de Turisme, Jordi Orobitg, ha explicat que ara es treballa en l’elaboració d’un informe que marqui quines són les necessitats de Lloret per convertir-se en una ciutat intel•ligent. Una tasca que s’allargarà un mes, aproximadament. Després, l’Ajuntament espera poder rebre finançament europeu per impulsar diferents projectes, com ara la creació d’una xarxa pública de wifi.

Les accions específiques on SEGITTUR tindrà un paper important fan referència a la millora de l’eficiència energètica de les empreses turístiques i de la destinació; al foment de la mobilitat sostenible; a la implementació de les TIC per a la creació i posada en valor dels recursos i productes turístics de valor afegit; a la millora de l’accessibilitat de la destinació; i a la gestió del coneixement en clau d’intel•ligència turística.

D’altra banda, aquest dies Lloret Turisme ha centrat la seva atenció a Moscou, on s’ha celebrat la MITT, una de les fires turístiques més importants de l’any. Sobretot aquesta temporada, en què es preveu un descens tan elevat del turisme rus. Tot i així, el regidor envia un missatge de tranquil·litat a la població i assegura que no hi ha cap indici fonamentat que faci preveure aquest descens tan gran. A més a més, afegeix que els touroperadors li han fet arribar la seva voluntat de treballar amb Lloret abans que amb altres destinacions, ja que Lloret va ser un dels pioners en la captació de turisme rus.

El mercat rus és el tercer mercat internacional de Lloret de Mar, el que suposa un 10% del total, uns 100.000 viatgers a l’any.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.