9.2 C
Lloret de Mar
Un treballador d'Endesa

Lloret és el tercer municipi gironí on van haver-hi més casos de llum punxada el 2015

Els casos de frau elèctric a la vila van ser de 259, superada només per Figueres amb 371 i Girona amb 429. Per darrere hi ha Salt amb 253 i Blanes amb 239.

Un treballador d'Endesa

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

Lloret és el tercer municipi gironí on s’han detectat més casos de l’electricitat punxada. Segons dades d’Endesa, el 2015 els casos de frau elèctric a la vila van ser de 259, superada només per Figueres amb 371 i Girona amb 429. Per darrere hi ha Salt amb 253 i Blanes amb 239.

Ho publica el Diari de Girona, que apunta que en el conjunt de tots els municipis es van detectar 3.700 casos, uns deu al dia de mitjana. La xifra suposa l’1% del consum elèctric anual.

El rotatiu explica que el cas dels quatre hotels de Lloret que tenien la llum punxada va tenir molt de ressò i semblava una situació sorprenent i insòlita, però les dades d’Endesa apunten just el contrari. De manera generalitzada a tot l’Estat, la companyia assenyala que el 80% dels fraus del 2015 corresponen a empreses de diferents sectors industrials i de serveis, mentre que el 20% restant són de particulars, sobretot d’habitatges que tenen un consum elevat.

Per això, la companyia subratlla que és un recurs il·legal que utilitzen algunes empreses i grans consumidors domèstics per abaratir la factura, afectant així els abonats que paguen els serveis, ja que els casos de llum punxada es tradueixen en un increment de la factura dels que paguen els serveis del subministrament elèctric.  

- Publicitat -

El + Vist

Vacunació de més de 300 persones avui al CAP del Rieral

Al llarg de tot el dia, es vacunaran 360 persones (majors de 79 anys), contactades prèviament per Salut.