25 C
Lloret de Mar
Snorkel amb la Casa del Mar

Lloret Turisme organitza activitats diverses al llarg de l’estiu per complementar l’oferta

Els visitants poden fer activitats familiars diverses, tant per conèixer l'entorn natural del municipi com per aproximar el Patrimoni Cultural.

Snorkel amb la Casa del Mar

Darreres Notícies

Lloret Turisme organitza activitats diverses al llarg de l’estiu per complementar l’oferta de sol i platja a la destinació, de manera que facilita als visitants que puguin fer activitats familiars diverses, tant per conèixer l’entorn natural del municipi com per aproximar el Patrimoni Cultural.

Ho remarca la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, que ha explicat que un exemple són la sortida nocturna d’snorkel, o immersió lleugera, i la sortida amb monitor per nedar en aigües obertes.

A més, els dissabtes de juliol i agost es faran visites al cementiri amb acompanyament musical. Seran al vespre, en anglès i francès.

I encara una altra proposta per part de Lloret Turisme: aquesta setmana comencen uns tallers infantils en anglès i francès. Al juliol seran sobre màgia i a l’agost per aprendre a construir un vaixell. Tindran lloc al Museu del Mar cada dijous i divendres.

spot_img

El + Vist