1.7 C
Lloret de Mar
Cartell anunciant la samarreta de Lloret Turisme per a la Picasso Run

Lloret Turisme proposa córrer la Picasso Run en parella i a dins de la samarreta de la campanya

L'organisme ofereix inscripcions gratuïtes al Museu del Mar.

Cartell anunciant la samarreta de Lloret Turisme per a la Picasso Run

Darreres Notícies

Hi ha moltes maneres de fer la Picasso Run, la cursa de colors que se celebrarà aquest dissabte a la vila. Des de Lloret Turisme proposen fer-la d’una forma divertida i original: en parelles, vestint la samarreta doble de la campanya de civisme “Amb respecte a Lloret hi cabem tots”.

Per aquest motiu, des de l’organisme oferiran inscripcions gratuïtes a tots els que vulguin participar a la cursa en parella. Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, explica que és una iniciativa que es trobava prevista dins la campanya de civisme.

Els interessats a córrer amb la samarreta doble, poden inscriure’s a les oficines del Museu del Mar. “No cal tenir la parella per apuntar-se, farem una llista per aquells que els faci il·lusió i farem barreja entre uns i altres participants, tothom hi està convidat”, apunta Keegan.

La Picasso Run se celebrarà aquest dissabte, a partir de les 20 hores. A banda de les inscripcions per córrer amb la samarreta doble, hi ha dues maneres d’apuntar-se: presencialment, a les carpes que hi ha cada tarda a la plaça Pere Torrent, o bé en línia, al facebook “The Picasso Run”. El preu és de 7 euros.

És una cursa popular, en què l’objectiu és passar-s’ho bé, quedant el més acolorit millor. En diferents punts del recorregut, als participants se’ls llençarà pols de color a sobre, que els deixarà pintats de cap a peus.

La Picasso Run ja es va fer l’any passat, amb la participació de 800 persones. Aquest dissabte arriba la 2a edició, que destinarà una part de les inscripcions a l’associació Hope, de l’Alba Saskia Rivas.

La cursa, adreçada a totes les edats, es farà aquest dissabte, 9 de setembre. El recorregut, de 2,5 quilòmetres, tindrà la sortida a la plaça Pere Torrent i l’arribada, a la platja. Per tal de quedar el més acolorit possible, la vestimenta recomanada és una samarreta de color blanc.

spot_img

El + Vist