Divendres, 26 febrer 2021
11.5 C
Lloret de Mar
Cartell anunciant la samarreta de Lloret Turisme per a la Picasso Run

Lloret Turisme proposa córrer la Picasso Run en parella i a dins de la samarreta de la campanya

L'organisme ofereix inscripcions gratuïtes al Museu del Mar.

Cartell anunciant la samarreta de Lloret Turisme per a la Picasso Run

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Hi ha moltes maneres de fer la Picasso Run, la cursa de colors que se celebrarà aquest dissabte a la vila. Des de Lloret Turisme proposen fer-la d’una forma divertida i original: en parelles, vestint la samarreta doble de la campanya de civisme “Amb respecte a Lloret hi cabem tots”.

Per aquest motiu, des de l’organisme oferiran inscripcions gratuïtes a tots els que vulguin participar a la cursa en parella. Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, explica que és una iniciativa que es trobava prevista dins la campanya de civisme.

Els interessats a córrer amb la samarreta doble, poden inscriure’s a les oficines del Museu del Mar. “No cal tenir la parella per apuntar-se, farem una llista per aquells que els faci il·lusió i farem barreja entre uns i altres participants, tothom hi està convidat”, apunta Keegan.

La Picasso Run se celebrarà aquest dissabte, a partir de les 20 hores. A banda de les inscripcions per córrer amb la samarreta doble, hi ha dues maneres d’apuntar-se: presencialment, a les carpes que hi ha cada tarda a la plaça Pere Torrent, o bé en línia, al facebook “The Picasso Run”. El preu és de 7 euros.

És una cursa popular, en què l’objectiu és passar-s’ho bé, quedant el més acolorit millor. En diferents punts del recorregut, als participants se’ls llençarà pols de color a sobre, que els deixarà pintats de cap a peus.

La Picasso Run ja es va fer l’any passat, amb la participació de 800 persones. Aquest dissabte arriba la 2a edició, que destinarà una part de les inscripcions a l’associació Hope, de l’Alba Saskia Rivas.

La cursa, adreçada a totes les edats, es farà aquest dissabte, 9 de setembre. El recorregut, de 2,5 quilòmetres, tindrà la sortida a la plaça Pere Torrent i l’arribada, a la platja. Per tal de quedar el més acolorit possible, la vestimenta recomanada és una samarreta de color blanc.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.