10.1 C
Lloret de Mar

Lloret vol una condició preferent perquè els turistes utilitzin la Ciutat Esportiva de Blanes

Obtenir una condició preferent per a l’ús de la Ciutat Esportiva de Blanes per a tots els turistes que s’allotgin a Lloret. Després de la presentació oficial de la piscina municipal el 2013, aquesta és la nova carta de presentació del municipi a la fira de turisme de Londres. La World Travel Market (WTM), una […]

Una de les pistes de la Ciutat Esportiva
Una de les pistes de la Ciutat Esportiva

Darreres Notícies

Obtenir una condició preferent per a l’ús de la Ciutat Esportiva de Blanes per a tots els turistes que s’allotgin a Lloret. Després de la presentació oficial de la piscina municipal el 2013, aquesta és la nova carta de presentació del municipi a la fira de turisme de Londres. La World Travel Market (WTM), una de les principals cites del sector, es podrà visitar fins el 6 de novembre a la capital del Regne Unit.

Com cada any, Lloret hi és present amb empresaris i representants municipals. Entre ells, Jordi Ororbitg, regidor de Turisme, que destaca el turisme esportiu continua sent un dels reclams de la destinació.

Com hem dit, Lloret no es perd mai la World Travel Market. A més de presentar-hi novetats, s’intenta captar un perfil de turista jove, que viatja abans i després de l’estiu.

En el marc d’aquest fira, Lloret ha tingut temps per aprofundir en el conveni amb la Direcció General de Turisme sobre destinacions madures. Amb el Patronat de Turisme, ha planificat accions conjuntes amb els operadors presents a Londres.

La WTM posa en contacte destinacions i agències de viatges, i sobretot permet fer un cop d’ull a les tendències per al 2014.

spot_img

El + Vist