7.3 C
Lloret de Mar

L’oferta congressual de la destinació es ven a francesos i britànics

Els representants de Lloret de Mar són avui a Castelldefels, on han participat en una sessió de treball amb el mercat britànic. S’han entrevistat amb 15 professionals de Londres, interessats en organitzar congressos i esdeveniments. Un d’ells ja es va avançar i ahir va visitar a Lloret els espais destinats al turisme de reunions. La […]

Representants de Lloret Convention Bureau
Representants de Lloret Convention Bureau

Darreres Notícies

Els representants de Lloret de Mar són avui a Castelldefels, on han participat en una sessió de treball amb el mercat britànic. S’han entrevistat amb 15 professionals de Londres, interessats en organitzar congressos i esdeveniments. Un d’ells ja es va avançar i ahir va visitar a Lloret els espais destinats al turisme de reunions.

servicios profesionales jimenez

La directora del Lloret Convention Bureau, Elisabeth Keegan, exposa que els mercats prioritaris són “català i castellà, i dels estrangers, ho és el francès i quan podem el britànic, que també té potencial”.

Si avui els representants de la destinació passen el dia a Castelldefels, aquesta setmana han estat a Sevilla per dur a terme una acció promocional semblant, en aquest cas amb 22 professionals vinguts de França. Provenien de París, Bordeus, Tolosa de Llenguadoc i Lió. Segons Keegan, se’ls ha mostrat “una oferta clarament diferenciada”. El regidor de Turisme, Jordi Orobitg, subratlla la importància d’aquestes accions promocionals, en què “es mira de captar esdeveniments i congressos fora de la temporada alta per a desestacionalitzar”.

Fa uns dies van ser a Sevilla, avui a Castelldefels i el cap de setmana serà Lloret l’objecte de la visita d’una desena d’associacions espanyoles. Normalment realitzen les trobades a Madrid i Barcelona, però ara aposten per trobar noves seus. Es tracta d’entitats ben diverses, com la Societat Espanyola de Geriatria, l’Associació Down Espanya, una de pèrits d’assegurances o una altra d’equips de manipulació líquids.

A més de conèixer l’oferta congressual de Lloret, gaudiran de propostes complementàries, com una màster class al casino, un taller de daiquiri als jardins i un recorregut en vaixell per la costa amb dinar a peu de platja.

spot_img

El + Vist