2.3 C
Lloret de Mar

L’Oficina de Català fa una nova crida per formar parelles lingüístiques a Lloret de Mar

El motiu és que hi ha demanda d’alguns alumnes, que volen adquirir fluïdesa en parlar el català de cara a la temporada turística.

Les parelles de l'última campanya
Les parelles de l'última campanya

Darreres Notícies

L’Oficina de Català vol trobar voluntaris per crear parelles lingüístiques. Tot i que és poc habitual impulsar la campanya quan estem a punt de començar la temporada turística, la directora de l’oficina, Cesca Cornellà, ha argumentat que hi ha demanda d’alguns alumnes, que volen adquirir fluïdesa en parlar el català precisament de cara a la temporada.

servicios profesionales jimenez

Cesca Cornellà remarca que l’únic requisit que han de complir els voluntaris és que parlin català i que tinguin una hora disponible cada setmana fins a sumar-ne deu.

Els alumnes són originaris d’Argentina, Bulgària, Bòsnia, Israel i Perú. La finalitat és que aquests estudiants millorin la seva fluïdesa amb l’idioma, així com fomentar l’ús social del català, transmetre els valors d’altres cultures i generar cohesió social.

Els interessats en formar una parella lingüística poden demanar informació a la seu de l’Oficina de Català. Està situada al carrer Felicià Serra i Mont i el telèfon és el 972 36 18 34.

spot_img

El + Vist