Dimarts, 2 març 2021
10.7 C
Lloret de Mar
Un avió de la companyia de baix cost

L’OMIC ajuda a tramitar les reclamacions dels afectats per Vueling

L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor està ubicada al segon pis de l'Antic Sindicat.

Un avió de la companyia de baix cost

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor proporciona informació i gestiona les queixes i reclamacions que puguin tenir els clients de la companyia aèria Vueling, afectats per les cancel•lacions i retards que hi ha haver a principis de juliol.

El regidor Cristian Fernández ha matisat que l’OMIC no recull les reclamacions de manera directa, sinó que fa la mediació per poder fer la reclamació a l’organisme pertinent. Per tant, El servei municipal de l’OMIC, que s’encarrega dels temes de consum a Lloret, informa els clients afectats dels passos que han de seguir en cas de presentar una reclamació i s’ofereix com a mediador amb la companyia aèria. També els assenyala altres vies on presentar queixes, com l’Agència Catalana de Consum o Agència Estatal de Seguretat Aèria.

A l’hora de tramitar les reclamacions, Foment recorda que cal conservar el bitllet, el taló d’equipatge o qualsevol altre document utilitzat independentment del format.

A més, la reclamació haurà de ser clara, concisa i llegible i és important incloure amb precisió la data, l’hora, el lloc i les causes de la reclamació, així com les dades personals del reclamant i el seu vol.

L’oficina de l’OMIC està situada al segon pis de l’Antic Sindicat.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica