Dijous, 25 febrer 2021
9.4 C
Lloret de Mar
OMIC

L’OMIC alerta els veïns perquè s’informin quan rebin una empresa que revisa l’aparell de gas

L'organisme adverteix que tot i que aquestes empreses puguin estar facultades per dur a terme aquest servei, no són les úniques.

OMIC

Darreres Notícies

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L’Obreria organitzarà dos Balls de Plaça el 24 de juliol, perquè també puguin ballar les Obreres del 2020

Ho ha anunciat l'Obrer Major coincidint amb la celebració de l'Aplec dels Perdons aquest proper diumenge, que es farà només amb els actes litúrgics.

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

Força Lloret demana que es convoqui una nova convocatòria per sol·licitar beques menjador

La formació critica la "mala gestió" que s'ha fet d'aquestes ajudes i reclama, també, que es paguin amb retroactivitat des de l'octubre. L'Ajuntament assegura que ho està estudiant.

Meraki Films roda el seu nou curtmetratge al Puntet durant tot un cap de setmana

Una vintena de persones especialistes en tots els àmbits han col·laborar en fer realitat el curt 'MOLLY. The Strange Life of A Contemporary Artist', de Greoor Macoli.

Amb motiu de les consultes i reclamacions rebudes sobre empreses que s’ofereixen a domicili per a revisar les instal•lacions i aparells de gas, l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de Lloret de Mar informa que, tot i que aquestes empreses puguin estar facultades per dur a terme aquest servei, no són les úniques.

El regidor de Comerç, Cristian Fernández, reconeix que les actuacions poden ser legals però adverteix els veïns que han de saber que no estan obligats a atendre’ls. El regidor també ha explicat que malgrat que puguin exhibir un document amb un escut i el segell de l’Ajuntament, no és aquest organisme qui determina si fan activitats legals o no. En aquest sentit, afegeix que no poden determinar qui deixa entrar cada veí a casa seva, però sí que els poden donar informació sobre com funcionen aquestes revisions.

Cristian Fernández assegura que quan és un organisme que depèn de l’Ajuntament el que ha de dur a terme aquestes revisions sempre envia una notificació prèvia al veí informant-lo de la seva visita.

L’Oficina afegeix que els usuaris del servei de gas butà o propà, poden encarregar les revisions a l’empresa que esculli.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.