22.6 C
Lloret de Mar

L’OMIC alerta els veïns perquè s’informin quan rebin una empresa que revisa l’aparell de gas

L'organisme adverteix que tot i que aquestes empreses puguin estar facultades per dur a terme aquest servei, no són les úniques.

OMIC
OMIC

Darreres Notícies

Amb motiu de les consultes i reclamacions rebudes sobre empreses que s’ofereixen a domicili per a revisar les instal•lacions i aparells de gas, l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de Lloret de Mar informa que, tot i que aquestes empreses puguin estar facultades per dur a terme aquest servei, no són les úniques.

El regidor de Comerç, Cristian Fernández, reconeix que les actuacions poden ser legals però adverteix els veïns que han de saber que no estan obligats a atendre’ls. El regidor també ha explicat que malgrat que puguin exhibir un document amb un escut i el segell de l’Ajuntament, no és aquest organisme qui determina si fan activitats legals o no. En aquest sentit, afegeix que no poden determinar qui deixa entrar cada veí a casa seva, però sí que els poden donar informació sobre com funcionen aquestes revisions.

Cristian Fernández assegura que quan és un organisme que depèn de l’Ajuntament el que ha de dur a terme aquestes revisions sempre envia una notificació prèvia al veí informant-lo de la seva visita.

L’Oficina afegeix que els usuaris del servei de gas butà o propà, poden encarregar les revisions a l’empresa que esculli.

spot_img

El + Vist