Dimarts, 2 març 2021
10.7 C
Lloret de Mar
Cartell de la xerrada

L’OMIC organitza una xerrada sobre consum adreçada a la gent gran

Es farà aquesta tarda (17 hores) al Casal Municipal de la Gent Gran.

Cartell de la xerrada

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

La gent gran com a persones consumidores. A aquest col•lectiu específic s’adreça la xerrada que es fa aquesta tarda a Lloret, a partir de les cinc de la tarda, al Casal Municipal de la Gent Gran.

El regidor de Comerç, Cristian Fernández, argumenta que s’adreça a aquest col•lectiu perquè se l’ha de protegir especialment en el Codi de Consum. 

Segons el regidor, la majoria de queixes o dubtes de la gent gran sobre consum fan referència a les companyies elèctriques, de gas o de telefonia.

L’acte l’organitza l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), amb l’Ajuntament i la col•laboració del Consell Comarcal de la Selva. Anirà a càrrec de Sandra Bas, tècnica del Servei de Consum del Consell Comarcal de la Selva, i Neus Castanyer, tècnica de l’OMIC de Lloret. Per acabar, s’obrirà el torn de paraules perquè els assistents puguin resoldre els dubtes que tinguin.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica