16.6 C
Lloret de Mar

L’ONG Agermanament Sense Fronteres visita l’Ajuntament per agrair la col·laboració des de fa 20 anys

Representants de l'entitat es van trobar amb representants de l'Ajuntament aquest dimarts. L'ONG treballa per a l'empoderament femení al Camerun.

Representants de l'ONG i de l'Ajuntament
Representants de l'ONG i de l'Ajuntament

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret porta 20 anys col·laborant amb Agermanament Sense Fronteres, una ONG que treballa amb el Camerun a través d’un seguit de projectes de cooperació. El consistori hi destina cada any una aportació econòmica, que actualment permet empoderar les dones a través de cooperatives agrícoles repartides arreu del país africà.

El director de l’ONG, Antoni Cabré, explica que precisament treballar per l’empoderament de les dones és el principal objectiu de l’entitat, especialment a les zones més pobres del Camerun. Per complementar el projecte i obtenir bons resultats, el responsable de l’ONG afegeix que és imprescindible treballar també en el paper de l’home.

A fi d’agrair aquesta col·laboració sostinguda al llarg dels anys, aquest dimarts representants de l’ONG s’han reunit amb l’Ajuntament de Lloret. La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, es mostra sorpresa per tota la feina que fa Agermanament Sense Fronteres.

La reunió d’aquest dimarts (NRLL)

L’ONG compta aquests dies amb representants del Camerun que venen cada sis anys de visita a Catalunya. Un d’ells és en Bayiha. Agermanament Sense Fronteres té representants a Lloret, que duen a terme tallers i activitats a les escoles, on expliquen la feina que fan al Camerun.

spot_img

El + Vist