23.6 C
Lloret de Mar

Luz Casal és la convidada d’honor al sopar de dones contra el càncer

Luz Casal és la gran convidada del sopar de Dones d’aquest any, organitzat per la secció local de l’Associació Catalunya Contra el Càncer. La cita té un caire benèfic, perquè els diners recaptats es destinen a ajudar familiars i malaltes de càncer de mama, així com a la investigació de la malaltia. La presidenta de […]

Luz Casal
Luz Casal

Darreres Notícies

Luz Casal és la gran convidada del sopar de Dones d’aquest any, organitzat per la secció local de l’Associació Catalunya Contra el Càncer. La cita té un caire benèfic, perquè els diners recaptats es destinen a ajudar familiars i malaltes de càncer de mama, així com a la investigació de la malaltia.

La presidenta de l’entitat, Cristina Pané, creu que el testimoni de Luz Casal és molt interessant perquè ha superat dos càncers. A banda de Luz Casal, al sopar també hi assistiran Pilarín Bayés i Magda Oranich, que repeteixen la cita. I la presentadora serà Elsa Anka. Pané atribueix la capacitat d’atracció de persones reconegudes pel bon ambient que hi ha sempre en aquests sopars, on només hi poden assistir dones. Entre les assistents també hi haurà la regidora de la Dona, Idoia Saracíbar, que creu que és una molt bona cita.

El càncer de mama és el tumor més freqüent entre les dones occidentals, segons la pàgina web de l’Assocaició Espanyola Contra el Càncer (AECC). A l’Estat, el risc de patir càncer de mama és d’una per cada vuit dones i cada any se’n diagnostiquen 26.000 casos nous.

El sopar, que arriba a la setena edició, es farà dimecres que ve, 10 de desembre, a l’hotel Guitart Monterrey. El preu és de 45 euros. 

spot_img

El + Vist