10.3 C
Lloret de Mar

Macrooperació antidroga amb escorcolls i detencions a Lloret i Blanes

L’operació té com a objectiu acabar amb una banda organitzada dedicada al tràfic de substàncies estupefaents, principalment, la marihuana.

Policia Udyco
Policia Udyco

Darreres Notícies

Macrooperació antidroga amb escorcolls i arrestos a Lloret de Mar i Blanes. Ho publica el Diari de Girona, que explica que es tracta d’una actuació de la Policia Nacional que afecta diversos punts d’Espanya i que, pel que ha transcendit, s’investiga a una banda organitzada dedicada sobretot al tràfic de marihuana.

servicios profesionales jimenez

A les dues poblacions, segons el diari, des de dimarts a la matinada s’han fet escorcolls en diversos domicilis i durant el dia d’ahir van haver-hi diversos detinguts, els agents van fer entrades i registres en domicilis –com al Condado del Jaruco o a Fenals- i, fins i tot, van comissar alguna petita plantació de marihuana a casa d’alguns dels implicats en el cas.

La macrooperació té al capdavant la Unitat Central de Drogues i Crim Organitzat (Udyco) procedent de Madrid i també membres d’aquesta Unitat de Barcelona. Els agents de les dues unitats de la Policia Nacional són els que es van desplaçar fins a la Selva.

Diari de Girona afegeix que el cas, que prové de l’Audiència Nacional, està sota secret de sumari però a la vegada que hi havia escorcolls i detencions a la Selva, agents de la Policia Nacional d’altres punts de l’Estat es van desplaçar entre altres a Andalusia, on se centraria la major part de la investigació.

L’operació té com a objectiu acabar amb una banda organitzada dedicada al tràfic de substàncies estupefaents, principalment, la marihuana.

spot_img

El + Vist