6 C
Lloret de Mar
Vacunació a Tossa Mar

Marató de vacunació sense cita prèvia aquest dijous a Tossa de Mar

Els veïns de Lloret -assignats al CAP 1 i 2- també hi poden assistir.

Vacunació a Tossa Mar

Darreres Notícies

Tossa de Mar acollirà, aquest dijous, 19 d’agost, una nova Marató de Vacunació sense cita prèvia. L’acció es portarà a terme al Casal de Jubilats de les 9h i fins a les 19 , o fins que s’esgotin les dosis. La franja d’edat cridada a vacunar-se són les persones de 12 anys en endavant. La doctora Cristina Castellà fa una crida adreçada a la població de Lloret i Tossa. Afegeix que posen la vacuna Pfizer i que hi ha 600 dosis disponibles.

Per acollir-se a aquesta iniciativa, cal reunir un seguit de requisits. El més destacat és que les persones interessades han de tenir el seu equip d’atenció primària assignat a l’Àrea Bàsica de Salut de Lloret i Tossa, que inclou el Consultori Local de Tossa de Mar, el CAP del centre i del Rieral. Per tant, els veïns de Lloret hi poden acudir.

A més, no s’ha de tenir cap cita programada per a la vacunació Covid en cap altre centre, no s’ha d’haver rebut cap dosi ni haver passat la Covid-19. Si és així, fa falta esperar 2 mesos o més des que s’ha passat la malalatia, en el cas de menors de 65 anys. En el cas de majors de 65 anys que hagin passat la Covid-19 podran vacunar-se una vegada finalitzat el període d’aïllament.

Un altre requisit important és no tenir cap símptoma compatible amb la COVID-19. Si se’n té algun, cal trucar abans al CAP.

Si es compleixen aquests requisits, els ciutadans s’hauran de presentar al punt de vacunació (Casal de Jubilats) i identificar-se amb la targeta sanitària o bé amb algun document acreditatiu.

Cal afegir que el passat dissabte es va fer una marató de vacunació així a Lloret, on es van administrar 402 dosis.

spot_img

El + Vist