7.2 C
Lloret de Mar

Marxa reivindicativa en contra de la prolongació de l’autopista fins a Lloret

La sortida es farà aquest diumenge al matí, organitzada per la Plataforma C-32, amb la col·laboració del Club Ciclista i el Centre Excursionista.

Cartell
Cartell

Darreres Notícies

Aquest diumenge es farà una sortida reivindicativa en contra de la prolongació de l’autopista fins a Lloret. Amb la col•laboració del Club Ciclista i el Centre Excursionista de Lloret, la Plataforma Aturem la C-32 ha programat una excursió popular per ensenyar a la ciutadania els punts per on passarà la futura via que ha projectat la Generalitat i que s’ha de començar a construir al setembre.

servicios profesionales jimenez

Mentre que els ciclistes recorreran 23 quilòmetres amb força desnivell, el centre excursionista ha preparat una caminada de deu quilòmetres apta per a tothom. Tant uns com altres estan en contra del projecte. N’hem parlat amb Salvador Duran, del Centre Excursionista, i amb Marc Planesas, del Club Ciclista.

La sortida per anar a peu es farà a dos quarts de nou del matí d’aquest diumenge a les pistes d’atletisme, mentre que els ciclistes estan convocats a les nou a la plaça de la Vila. Des de Blanes també es farà una sortida a primera hora, amb la idea que els participants dels dos municipis es trobin a la meitat del recorregut.

spot_img

El + Vist