14.1 C
Lloret de Mar
Artur Mas, a la compareixença d'ahir

Mas critica que el govern va filtrar el dia abans a la premsa que faria els registres

Entre altres, la Guàrdia Civil va entrar a l'Ajuntament de Lloret, per demanar el contracte de les obres del parc de Can Xardó.

Artur Mas, a la compareixença d'ahir

Darreres Notícies

Es fa una crida als propietaris de pisos buits amb 2 habitacions o més

La voluntat de l'Ajuntament és cedir-los al programa 'Reallotgem' del govern català, que s’adreça a famílies vulnerables a l’espera de rebre un habitatge de lloguer social.

La deixalleria engega un tractament específic per a les càpsules de cafè

La finalitat és reciclar aquests residus, que no són envasos ni orgànica, per tal de minimitzar el seu impacte ambiental, que és força elevat.

Lloret organitza una formació en vendes a través de xarxes socials per al sector MICE

Una 50a de professionals del turisme de reunions i esdeveniments s'han inscrit a la iniciativa presencial, que té lloc aquest mes d'abril al Teatre de Lloret de Mar.

Marc Bernils arriba als quarts de final de l’American Padel Tour

Amb el seu company d’equip, el francès Jeremy Scatena, el lloretenc no va poder superar una parella formada per jugadors holandesos i es va quedar fora de les semifinals.

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

El president de la Generalitat, Artur Mas, critica que s’avisés els mitjans de comunicació abans dels escorcolls a la seu de CDC i a diferents ajuntaments, com el de Lloret. Mas ho va dir ahir dimecres en la compareixença a la Diputació Permanent del Parlament, on havia de donar explicacions sobre la convocatòria del 27-S i ja havia anunciat que no tindria problemes de parlar del presumpte finançament irregular de CDC. Un finançament que ell assegura que no es va cometre.

Mas va mostrar-se desconfiat que es fes la intervenció a un mes de la data del 27-S i just el dia en què Junts pel Sí havia convocat un acte multitudinari a l’Arc de Triomf de Barcelona.

Artur Mas també va argumentar que el 2009, quan es van adjudicar les obres a Teyco investigades, l’argument establert pel pla Zapatero era el criteri econòmic, sense tenir en compte cap altre criteri tècnic, i que el control el feia el govern central. En aquest sentit s’ha preguntat quin criteri poden tenir els ajuntaments.

El president en funcions va pronosticar que hi haurà noves acusacions contra ells abans no acabi la campanya pel 27-S. I s’ha preguntat on queda l’estat de dret davant de fets així.

Com dèiem, Artur Mas considera que es va avisar els mitjans per buscar l’espectacle i que l’operació es va allargar de manera innecessària, ja que la Guàrdia Civil, segons ell, va passar cinc hores a la seu de CDC sense fer res.

Com a resposta, el portaveu adjunt del PPC, Santi Rodríguez, va reptar Mas a presentar una denúncia si té proves que el Ministeri de l’Interior va filtrar els registres. Rodríguez també va preguntar al president si algú de CDC va triturar o amagar algun document durant l’escorcoll a la seu del partit.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.