21.5 C
Lloret de Mar
Estela Guerisoli

‘Mechones solidarios’ accepta 20 centímetres de cabells de tot tipus

A Lloret, se celebra una tallada solidària aquest diumenge, d'onze a quatre, a la plaça de la Vila.

Estela Guerisoli

Darreres Notícies

Aquest diumenge, tallada de cabells solidària a la Plaça de la Vila. L’objectiu és doble: recaptar diners per a l’associació Mechones solidarios i aconseguir cabells naturals que després aquesta associació converteix en perruques per a malalts de càncer.

La fundadora de l’entitat solidària, Estela Guerisoli, està molt satisfeta que Lloret repeteixi la iniciativa, que ja va dur a terme a la tardor amb una resposta molt bona.

La mare de Guerisoli va patir càncer i, per dissimular la caiguda del cabell, duia una perruca natural. La dona es va adonar que tothom creia que era el seu cabell natural, però molts malalts no en podien comprar una perquè era molt cara, ja que el preu oscil•la entre els 1.000 i els 2.000 euros. A partir de la visita d’una clienta a la seva perruqueria, Estela Guerisoli va tenir la idea de crear Mechones solidarios.

L’entitat ha passat de tenir dos membres a comptar amb una vintena de voluntaris i elaborar unes quaranta perruques cada mes; a més, compten amb la col•laboració de més de 500 perruqueries arreu de l’Estat. El preu per perruca va dels zero euros per a les persones més necessitades, als 500 euros per a aquells que s’ho poden permetre.

Guerisoli anima tothom a participar a la tallada solidària d’aquest diumenge a Lloret i remarca que es pot donar tot tipus de cabell, amb l’únic requisit que siguin mínim 20 centímetres. Tot i així, el coordinador de la tallada solidària a Lloret, el perruquer Aitor Robles, ha recordat que hi ha dues possibilitats: tallar-se vint centímetres o tallar-se les puntes de manera simbòlica i fer l’aportació de cinc euros per a l’entitat.

L’activitat benèfica es durà a terme aquest diumenge, de les onze del matí a les quatre de la tarda a la plaça de l’Ajuntament, i es complementarà amb l’actuació del cantant Javier Ginés, al migdia.

El tall de cabells costarà 5 euros.

spot_img

El + Vist