15.6 C
Lloret de Mar
Radar meteorològic

Més de quaranta litres per metre quadrat en la tempesta de matinada

Radar meteorològic

Darreres Notícies

Més de 40 litres per metre quadrat. És el que s’ha recollit aquesta matinada, entre la una i les dues, a Lloret de Mar. La pluja ha caigut intensament al llarg de 3 hores, aquesta nit, amb llampecs i trons.

Un grup de turistes -que va voler veure la tempesta- es va acostar a la platja de Canyelles. Com que la riera baixava plena d’aigua, el grup va quedar aïllat a la sorra i no podia tornar. El va haver de rescatar, amb cordes, la policia i bombers. Ho explica el cap de Protecció Civil, Felip Carbonell.

Aquest ha estat l’incident més destacat d’aquesta matinada. La pluja també ha fet caure un parell d’arbres. Un d’ells ha tallat l’avinguda Pau Casals i ha requerit la intervenció dels bombers.

L’altre arbre caigut ha estat a la urbanització Condado del Jaruco, en concret al carrer Salvador Dalí. Segons fonts de Protecció Civil, com que no afectava cap via pública, no s’ha retirat fins aquest matí. L’arbre estava a sobre d’una línia telefònica.

La resta d’incidències fan referència a la xarxa de clavegueram. Com que l’aigua recollida ha estat molta, la xarxa s’ha desbordat en diferents punts i ha fet saltar les tapes de la terminal d’autobusos i de Cala Canyelles, entre d’altres.

spot_img

El + Vist