14.8 C
Lloret de Mar

Un miler d’euros recaptats a la desfilada de moda solidària de l’ONG Lloret – La Selva amb el Sàhara

Els diners es destinen a la campanya Vacances en Pau, que cada any porta infants sahrauís fins a diferents municipis catalans, on esquiven la calor i passen una revisió mèdica.

Arribada dels nens l'estiu del 2016
Arribada dels nens l'estiu del 2016

Darreres Notícies

L’ONG Lloret – La Selva amb el Sàhara ha aconseguit un miler d’euros en la desfilada de moda solidària d’aquest dilluns, 1 de maig. La recaptació ha estat més elevada, però l’entitat calcula que aquest serà el benefici net que es podrà destinar, de manera íntegra, a la campanya Vacances en Pau.

Una campanya que cada any porta infants sahrauís fins a diferents municipis catalans perquè passin aquí els mesos de més calor i, a més, passen una revisió mèdica completa.

La presidenta de l’ONG, Mercè Riera, està molt contenta de com va anar la passarel·la, que ha arribat a la novena edició i agraeix molt la col•laboració de tothom, tant assistents, com comerciants i professionals que hi han aportat el seu granet de sorra. Riera assegura que recaptar diners és necessari per poder tirar endavant la campanya.

Fa uns anys hi havia gairebé mil nens i nenes repartits entre tot Catalunya. La xifra s’ha reduït molt els últims estius, però la responsable de l’ONG Lloret – La Selva amb el Sàhara assegura que la resposta ciutadana segueix sent molt bona.

Els infants malviuen als camps de refugiats de Tindouf i alguns d’ells cada any poden gaudir de la campanya Vacances en Pau per fugir de les elevades temperatures del Sàhara. Si hi ha alguna família interessada en acollir un dels petits aquest estiu, encara té temps de contactar amb l’ONG.

spot_img

El + Vist