4.9 C
Lloret de Mar

Un miler de persones participen a la marxa de les Ermites del Xino-Xano

La Plataforma Aturem la C-32 va aprofitar la caminada per fer campanya en contra de la prolongació de l'autopista fins a Lloret.

L'Àngel, aquest diumenge
L'Àngel, aquest diumenge

Darreres Notícies

Gairebé un miler de persones han participat a la marxa de les Ermites del Xino-Xano aquest diumenge. Ha arribat a la 37 edició i des de la penya en fan una valoració molt bona, tal com ha apuntat Carles Carbonell.

El miler de participants, provinents de Lloret i de molts altres municipis, com Mataró, Sabadell o Girona, han recorregut 18 quilòmetres per tot el terme municipal, passant per les ermites de la vila. Un trajecte que passa per indrets que podrien desaparèixer si s’acaba fent la prolongació de l’autopista C-32 fins a Lloret, tal com està projectada.

Per aquest motiu la Plataforma Aturem la C-32 van encarregar-se de l’avituallament de l’Àngel, on van informar la població d’aquesta qüestió i van fer campanya perquè els veïns votin en contra del projecte en la consulta prevista per al 17 d’abril. En aquest sentit, Carles Carbonell ha matisat que estan oberts a qualsevol entitat que vulgui informar i que fomenti la participació ciutadana, però que el Xino-Xano no es posiciona ni a favor ni en contra de l’autopista.

Des de la plataforma, Jordi Palaudelmàs, ha explicat que van simbolitzar com quedarà afectat el monument de l’Àngel pel pas de l’autopista. A més, van recordar que la plataforma organitzarà una consulta ciutadana el 17 d’abril. Durant els propers dies farà campanya en contra del projecte i l’acte principal serà dimarts 12, a dos quarts de vuit del vespre, a la sala polivalent de la biblioteca.

spot_img

El + Vist