16.5 C
Lloret de Mar
Primer premi paisatge 2015

Montphoto organitza una xerrada per donar-se a conèixer entre la població

Serà aquest dilluns a les set de la tarda al centre cívic del Rieral.

Primer premi paisatge 2015

Darreres Notícies

L’associació Montphoto organitza una xerrada informativa aquesta tarda per donar a conèixer l’entitat i el festival i concurs de fotografia de natura que organitza des de fa vint anys. El president de Montphoto, Paco Membrives, argumenta que han detectat que molts veïns de la vila no els coneixen i volen posar-hi remei.

Membrives creu que cal fer entendre als veïns i entitats de Lloret que Montphoto no és un simple concurs de fotografies, sinó que va molt més enllà. El president de l’entitat considera que per tot el que representa Montphoto és beneficiós per a tots els lloretencs.

La xerrada informativa d’avui també servirà per captar col•laboradors que puguin ajudar l’associació a donar més impuls a una iniciativa que aquest 2016 celebra el 20è aniversari amb una novetat destacada: els participants podran presentar més d’una fotografia en cada categoria, de manera que es preveu un increment de les obres presentades del voltant del 40%. L’any passat es van reunir unes 6.000 imatges fetes per fotògrafs de 40 països diferents.

La xerrada d’avui, oberta a tothom, es farà a les set de la tarda al centre cívic del Rieral.

spot_img

El + Vist