11.7 C
Lloret de Mar
Ferran Carbonell

Mor als 73 anys Ferran Corbella, fundador de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil

Corbella, que ha estat enterrat aquest matí, va presidir l'associació durant molts anys i quan va deixar el lloc a nous relleus va convertir-se en president honorífic.

Ferran Carbonell

Darreres Notícies

Ferran Corbella, el fundador de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Lloret de Mar, ha mort a l’edat de 73 anys després d’una llarga malaltia.

Corbella va ser el primer voluntari de l’entitat i, com a president, sempre va mantenir una col·laboració constant amb el departament de Protecció Civil. Recordem que l’associació de voluntaris es va constituir formalment l’any 2004. El cap de Protecció Civil, Felip Carbonell, recorda que arran dels atemptats de les Torres Bessones en Ferran va contactar amb ell perquè tenia la necessitat de col·laborar d’alguna manera en garantir la seguretat de la ciutadania.

Per a Felip Carbonell, ha marxat un amic i una gran persona. Ferran Corbella, que ha estat enterrat aquest matí, va presidir l’associació de voluntaris de protecció civil durant molts anys i quan va deixar el lloc a nous relleus va convertir-se en president honorífic.

spot_img

El + Vist