17.2 C
Lloret de Mar
La Plaça de la Vila el diumenge pel matí

Mor un home d’un atac de cor a la Marxa de les Ermites

La Plaça de la Vila el diumenge pel matí

Darreres Notícies

Un veí de Lloret de Mar, Joan Sala i Puig, va morir ahir mentre feia la Marxa de les Ermites. Va patir un atac de cor fulminant, a l’alçada de la Costa d’en Gallina, mentre passava per la urbanització de La Soleia.

Els efectius de Protecció Civil van intentar reanimar l’home, a l’espera dels Serveis d’Emergència. Quan va arribar l’ambulància, no es va poder fer res per salvar la vida a Joan Sala i Puig. Tenia 69 anys.

El Xino Xano, que organitza la Marxa de les Ermites, lamenta els fets. Miquel Joancomartí, membre de la penya, expressa el “pèsam per a la família d’un home conegut a Lloret” i afegeix que “és lamentable que algú sa surti de casa a caminar, cosa que fa habitualment, i no torni”.

Aquesta és la primera vegada que una persona mor en una de les activitats del Xino Xano, que ahir va reunir 900 persones. Joancomartí assegura que “els sistemes d’emergència van funcionar correctament, en pocs minutshi havia l’ambulància al lloc dels fets, però no va poder fer gaire cosa”.

La pluja que va caure ahir a primera hora del matí feia pensar que la participació es reduiria a la Marxa de les Ermites, la qual superava les 1.000 inscripcions. Finalment, 900 persones van desafiar el mal temps, i van sortir amb paraigües i demés a fer els 18 quilòmetres. Un recorregut circular que passa per les petites esglésies que hi ha arreu del terme de Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist