5.5 C
Lloret de Mar

Moventia compra l’empresa Transports Pujol, amb 65 anys d’experiència en el transport de viatgers

El gup compta amb una flota de 150 autocars que operen a Palamós, Tossa, Lloret, Blanes, Malgrat, Mataró, Barcelona i Salou.

Autocar de l'empresa Pujol
Autocar de l'empresa Pujol

Darreres Notícies

Moventia adquireix l’empresa Transports Pujol de Lloret de Mar. Segons informa El Punt Avui, l’acord es va tancar dimecres, dins de l’estratègia de diversificació i creixement de la companyia en el sector de transport de viatgers.

servicios profesionales jimenez

El president de Moventia, Miquel Martí, ha destacat que aquesta incorporació suposa un pas més i que aporta sinèrgies i complementarietat a altres empreses del grup com ara Casas, Calella Moventis i Sarfa, que operen en l’àmbit del transport regular i discrecional. Per la seva part, Robert Pujol, fundador de Transports Pujol, ha ressaltat que Moventia és la millor alternativa de futur i per al creixement de la companyia.

El grup Pujol acumula més de 65 anys d’experiència en el sector i, actualment, té una facturació de 25 milions d’euros, amb una plantilla que supera el 200 treballadors. A més, compta amb una flota de 150 autocars que operen a Palamós, Tossa, Lloret, Blanes, Malgrat, Mataró, Barcelona, i Salou.

spot_img

El + Vist