Divendres, 22 gener 2021
14.2 C
Lloret de Mar
Autocar de l'empresa Pujol

Moventia compra l’empresa Transports Pujol, amb 65 anys d’experiència en el transport de viatgers

El gup compta amb una flota de 150 autocars que operen a Palamós, Tossa, Lloret, Blanes, Malgrat, Mataró, Barcelona i Salou.

Autocar de l'empresa Pujol

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

Moventia adquireix l’empresa Transports Pujol de Lloret de Mar. Segons informa El Punt Avui, l’acord es va tancar dimecres, dins de l’estratègia de diversificació i creixement de la companyia en el sector de transport de viatgers.

El president de Moventia, Miquel Martí, ha destacat que aquesta incorporació suposa un pas més i que aporta sinèrgies i complementarietat a altres empreses del grup com ara Casas, Calella Moventis i Sarfa, que operen en l’àmbit del transport regular i discrecional. Per la seva part, Robert Pujol, fundador de Transports Pujol, ha ressaltat que Moventia és la millor alternativa de futur i per al creixement de la companyia.

El grup Pujol acumula més de 65 anys d’experiència en el sector i, actualment, té una facturació de 25 milions d’euros, amb una plantilla que supera el 200 treballadors. A més, compta amb una flota de 150 autocars que operen a Palamós, Tossa, Lloret, Blanes, Malgrat, Mataró, Barcelona, i Salou.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".