8 C
Lloret de Mar

Nou accés al cementiri per a persones amb mobilitat reduïda

L'Ajuntament considerava una prioritat aquesta millora en la línia de convertir Lloret en un municipi cent per cent accessible.

Nou accés al cementiri
Nou accés al cementiri

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha fet accessible l’entrada al cementiri, espai adherit al Museu Obert de Lloret (MOLL). D’aquesta manera, les persones amb mobilitat reduïda podran entrar a l’equipament de manera còmoda, tal com ha apuntat el regidor de Mobilitat i Accessibilitat, Albert Robert.

servicios profesionales jimenez

També s’ha millorat l’accés al tanatori. A més a més, hi ha sobre la taula un petit projecte per arranjar el camí que transcorre des de l’avinguda de les Alegries fins al tanatori i que, fins ara, era impracticable per a aquest perfil de visitants.

Segons el regidor, aquestes actuacions són prioritàries i afegeix que l’Ajuntament segueix treballant per millorar l’accessibilitat a tot Lloret. En aquest sentit, el regidor ha demanat als ciutadans que sempre que detectin alguna mancança pel que fa a accessibilitat ho facin arribar a l’Ajuntament. Hi ha tres vies: amb una instància, a la bústia de comunicats de la pàgina web municipal i a través de la nova aplicació Lloret Smart.

Les obres d’execució de tot plegat han tingut un cost molt baix, segons el regidor, ja que les ha assumit el mateix personal del Consistori.

spot_img

El + Vist