17.2 C
Lloret de Mar
Mar de Lloret

Nou carril per a nedadors, entre Santa Cristina i Fenals

Mar de Lloret

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha creat un carril al mar per als nedadors. El projecte, anomenat Via Brava de Lloret, ha consistit en unir les boies situades a 200 metres de la costa, des de Santa Cristina fins a Fenals. D’aquesta manera, tal com ha explicat el regidor de Platges, Ignasi Riera, queda un espai segur de 800 metres de longitud, on les embarcacions no poden circular.

El carril era una demanda de tres perfils d’usuaris: els que els agrada nedar trams llargs pel mar, els que competeixen en mar obert, així com duatletes i triatletes.

Les característiques d’aquests trams (Vies Braves) són que compten amb un plafó informatiu al principi de l’itinerari on s’especifiquen les característiques, distàncies, orientació, fauna i flora de la zona, així com els consells de seguretat per als usuaris; i són vies que mai no travessen cap canal d’embarcacions. A la Costa Brava n’hi ha un total de deu, considerats interessants per les seves característiques naturals, paisatgístiques, logístiques i de seguretat.

Ignasi Riera ha destacat que l’Associació Xatrac podrà fer promoció d’aquest carril, a través de la Casa del Mar, el punt d’informació per als usuaris. A més, es buscaran maneres de donar a conèixer aquest carril, tant als veïns de Lloret i municipis propers, com als visitants.

spot_img

El + Vist