22.6 C
Lloret de Mar

Nova tanda de classes de català

Aquests dies hi ha obertes les inscripcions de classes de català per al nivell bàsic, per a fer repàs i també per formar part dels clubs de lectura. L’Oficina de Català de Lloret de Mar explica que els cursos es duen a terme d’octubre a abril. A partir de Setmana Santa, canvia el format de […]

Icona del Consorci per a la Normalització Lingüística
Icona del Consorci per a la Normalització Lingüística

Darreres Notícies

Aquests dies hi ha obertes les inscripcions de classes de català per al nivell bàsic, per a fer repàs i també per formar part dels clubs de lectura. L’Oficina de Català de Lloret de Mar explica que els cursos es duen a terme d’octubre a abril. A partir de Setmana Santa, canvia el format de les classes, ja que la majoria d’alumnes es posa a treballar en la temporada turística.

Una de les opcions és repassar els concepte fets durant el curs. Cesca Cornellà, responsable de l’oficina, assenyala que “s’hi poden incorporar persones que no han fet el curs, per recuperar qüestions d’expressió escrita que havien quedat una mica rovellades”.

Una altra possibilitat és apuntar-se als clubs de lectura que organitza l’Oficina de Català. N’hi ha dos, de nivells diferenciats. Un d’ells és de lectura normal, en què comenten El Patriarca, de Najat El Hachmi. L’altre busca una “lectura més fàcil adreçada a no catalanoparlants, que no tenen un clar domini de l’idioma ni molt de vocabulari”. Els membres dels clubs de lectura es troben a la biblioteca. Per apuntar-s’hi, cal presentar-se a l’Oficina de Català.

Les classes intensives duraran sis setmanes, de maig a juny. Les inscripcions, que són obertes, es tanquen aquest dimecres 30 d’abril.

spot_img

El + Vist