11.7 C
Lloret de Mar
Presentació de la candidatura

Núria Querol i Anna Pascual seran els números tres i quatre de la llista d’ERC-Avancem

Les segueixen Carlos Clos, Anna Torà, Josep Guich, Albert Ferrández, Albert Santiago, Susana Yerro i Eduard Coloma. La candidatura es va presentar ahir amb unes 200 persones de públic.

Presentació de la candidatura

Darreres Notícies

ERC i Avancem han presentat les persones que acompanyaran Jordi Orobitg i Joan Bernat, en la candidatura conjunta que presenten a les eleccions municipals del mes de maig.

El número 1 i 2 de la llista aniran seguits de Núria Querol, Anna Pascual, Carlos Clos, Anna Torà, Josep Guich, Albert Ferrández, Albert Santiago, Susana Yerro i Eduard Coloma. Es tracta d’un grup renovat, però amb experiència i ganes de treballar, segons han explicat en la presentació de la candidatura, feta ahir al vespre a Lloret.

L’acte va comptar amb la presència del secretari general adjunt d’ERC, Lluís Salvador, que va destacar que Lloret ha apostat per una candidatura guanyadora i, de retruc, impulsarà la transformació que el país necessita.

Per part d’Avancem, el seu fundador, Joan Ignasi Elena, va argumentar, ahir a Lloret, que la llista amb la formació que ell representa i ERC generarà il•lusió i permetrà multiplicar recursos.

L’alcadable de la coalició, Jordi Orobitg, ha assegurat que presenten una candidatura guanyadora. El republicà ha matisat que, en cap cas, existeix un pacte encobert amb Convergència i Unió per governar Lloret.

La presentació de les primeres persones que formen la llista conjunta d’ERC i Avancem va comptar ahir amb l’assistència d’unes 200 persones. L’acte va tenir lloc a l’hotel Guitart Monterrey.

spot_img

El + Vist