24.8 C
Lloret de Mar
El passeig marítim, quan han reobert el trànsit en els dos sentits de la marxa

Obert al trànsit el passeig marítim, després d’estar tancat pels efectes del temporal

Ara segueix la fase d’alerta activada, tot i que les onades van a menys.

El passeig marítim, quan han reobert el trànsit en els dos sentits de la marxa

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha obert primer el trànsit al passeig marítim en un sentit de circulació, de sud a nord, però ara ja està tot obert. El tram afectat pels temporals del cap de setmana és el que va del Museu del Mar a la Caleta. 

El regidor de Seguretat, Josep Lluís Llirinós, ha explicat que el CECAT, el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya, va alertar dels temporals dimecres de la setmana passada i els cossos de Lloret van prendre les mesures pertinents. Tot i així, el temporal ha estat molt devastador, sobretot la nit de dissabte a diumenge. Ara segueix la fase d’alerta activada, tot i que les onades van a menys.

Les onades s’han endut part de la sorra de la platja gran i han trencat en alguns trams el passeig. Això ha obligat a tancar a la circulació de vehicles i vianants en el tram comprès entre el Museu del Mar i Sa Caleta, tot i que ja s’ha reobert. A més, s’han prohibit els accessos a platges i camins de ronda, per motius de seguretat.

El temporal també va ocasionar, ahir diumenge, una apagada de llum a una part del centre de Lloret. En concret, als habitatges de la rambla Romà Barnés, la plaça d’Espanya i els voltants, que depenen d’un generador soterrat, que fins i tot va patir un petit incendi. El tall va començar al migdia i va quedar resolt a les vuit del vespre.

Tant amb aquest incident com al llarg del cap de setmana, efectius de Policia Local, Protecció Civil, Brigada d’obres i serveis de neteja han estat treballant per poder recuperar la normalitat a Lloret.

Un cop amaini el temporal, serà el moment d’avaluar els danys provocats pel vent i la mala mar que ha afectat per igual tot el litoral català, de nord a sud. Aquest temporal és un dels més intensos que ha viscut Catalunya en els últims deu anys.

spot_img

El + Vist