8.3 C
Lloret de Mar

Obertes les inscripcions per al concurs de pessebres a la llar

Queden un parell de setmanes per a les festes de Nadal i, des de fa uns dies, s’ha convocat el concurs de pessebres. Com cada any, a Lloret s’organitzen tres tipus de competicions: el concurs de pessebres a casa, els que munten associacions i establiments, que conforma una ruta arreu de la vila, i el […]

Diorama que va guanyar el primer premi de l'any passat
Diorama que va guanyar el primer premi de l'any passat

Darreres Notícies

Queden un parell de setmanes per a les festes de Nadal i, des de fa uns dies, s’ha convocat el concurs de pessebres. Com cada any, a Lloret s’organitzen tres tipus de competicions: el concurs de pessebres a casa, els que munten associacions i establiments, que conforma una ruta arreu de la vila, i el concurs de diorames, que són pessebres en miniatura.

L’any passat, entre uns i altres, es van elaborar més de 160 pessebres. Enguany s’espera superar la xifra i anar a més, donada l’afició que hi ha a Lloret. Jaume Soliguer, dels pessebristes de la vila, argumenta que “Nadal vol dir alegria i il·lusió, i tradicions com aquesta s’han de mantenir sempre, són una manera de fer país”.

Avui és l’últim dia per apuntar-se al concurs de pessebres que munten l’Ajuntament, comerços, establiments i hotels. Són oberts al públic i alguns ja es poden visitar, com el de la parròquia o de l’hospital. En els propers dies s’editarà el plànol-guia amb tots els pessebres que conformen la ruta de Lloret.

Pel que fa als particulars que volen participar del concurs de la llar, s’han d’apuntar a través del Puntet. El termini acaba el 24 de desembre.

Aquell dia serà quan obri portes l’exposició de diorames que cada any s’ubica a la capella dels Sants Metges. N’hi hauran una vintena, com en altres edicions, per motius d’aforament. Hi haurà creacions de Lloret, com del mateix Jaume Soliguer, i de fora. La mostra es podrà visitar fins el 6 de gener.

Pel que fa a l’entrega de premis, arribarà el dia 10 de gener del 2015.

spot_img

El + Vist