8.3 C
Lloret de Mar

Les obres de millora obliguen a tallar un tram del carrer Felip i Gibert

També està tallat el carrer Comerç. La previsió és que els treballs estiguin enllestits en dues setmanes.

Obres al carrer Felip i Gibert
Obres al carrer Felip i Gibert

Darreres Notícies

Les obres de millora al casc antic han obligat a tallar un tram del carrer Felip i Gibert, a tocar de la plaça París. Els treballs de la via pública no permeten als veïns poder fer servir els seus pàrquings privats i, per això, l’Ajuntament els ofereix aparcaments gratuït mentre durin les obres als pàrquings municipals de la plaça Pere Torrent o de la plaça de braus. Els veïns afectats poden recollir l’acreditació a la caserna de la policia local presentant el DNI.

Tot plegat constitueix la segona fase d’un projecte que té per objectiu posar al dia el carrer Comerç i una part de Narcís Fors, al mateix centre de la vila. Amb un pressupost de poc més de 120.000 euros més IVA, es faran noves les voreres i asfaltat, es renovaran les xarxes d’aigua i clavegueram, i se soterraran les línies de llum i telèfon, tal com ha explicat el regidor d’Urbanisme, Joan Bernat.

La previsió és que aquestes obres s’allarguin dues setmanes. Durant aquest període, els carrers estaran tallats en els trams afectats; el regidor demana paciència als veïns i assegura màxima celeritat.

spot_img

El + Vist