14.3 C
Blanes
Xavier Romo

El SOM organitza un taller per fomentar l’ús d’internet en el comerç

El taller es farà aquest divendres, de tres a cinc de la tarda, a l'escola d'adults. Cal inscriure's al 972 34 97 15 o [email protected].

Xavier Romo

Darreres Notícies

Combinar l’espai comercial físic d’un establiment amb el seu espai comercial a la xarxa és el que es pretén ensenyar al taller que el Servei d’Ocupació Municipal (SOM) organitza per aquest divendres. Anirà a càrrec del consultor i formador en màrqueting Xavier Romo, que ha argumentat que és important que tots els emprenedors s’adaptin als nous consumidors.

Xavier Romo ha matisat que els petits comerciants també poden aconseguir captar i fidelitzar molts clients a través de la presència a internet, ja sigui amb una pàgina web, amb una plataforma de comerç electrònic o bé a través de les xarxes socials. De fet, el consultor creu que sovint els petits comerciants creuen que aquestes eines només estan a l’abast dels grans empresaris, però assegura que no és així.

El taller que organitza el SOM es farà aquest divendres, de tres a cinc de la tarda, a l’escola d’adults, a la Casa de la Cultura. És gratuït, però les places són limitades i, per tant, cal inscripció prèvia al telèfon 972 34 97 15 o al correu electrònic [email protected].

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist