15.1 C
Lloret de Mar

Oriol Junqueras parlarà de la consulta divendres, al teatre de Lloret

Oriol Junqueras visitarà Lloret aquest divendres. Tot i que la intenció és presentar el candidat a les eleccions del 2015, l’actual regidor Jordi Orobitg, el president d’ERC també parlarà del procés sobiranista i de la consulta del 9-N. De fet, la formació presentarà la campanya titulada Vull ser lliure, vull un nou país. Segons els […]

Oriol Junqueras
Oriol Junqueras

Darreres Notícies

Oriol Junqueras visitarà Lloret aquest divendres. Tot i que la intenció és presentar el candidat a les eleccions del 2015, l’actual regidor Jordi Orobitg, el president d’ERC també parlarà del procés sobiranista i de la consulta del 9-N. De fet, la formació presentarà la campanya titulada Vull ser lliure, vull un nou país.

Segons els republicans, un cop feta la consulta, la Generalitat haurà de donar compliment a la voluntat del poble català i, en cas que s’aposti per la independència, caldrà construir un nou estat, sense calcar l’espanyol.

ERC espera força afluència de públic divendres. Tot i que els assistents no podran fer preguntes, Orobitg ha avançat que tothom que vulgui acostar-se al líder republicà després de l’acte, podrà fer-ho sense problema. Oriol Junqueras i Jordi Orobitg seran al teatre de Lloret divendres, a dos quarts de nou del vespre.

spot_img

El + Vist