4.9 C
Lloret de Mar

Els paradistes del Mercat Municipal estan en contra de privatitzar l’equipament

Els paradistes van assistir al ple d'ahir, on van fer palès el seu malestar per l'admissió a tràmit de l'estudi de viabilitat d'una empresa per a la licitació del mercat.

Una pancarta dels paradistes, al ple
Una pancarta dels paradistes, al ple

Darreres Notícies

Els paradistes del Mercat Municipal estan preocupats pel futur de l’equipament. El col•lectiu va assistir al ple d’aquest dilluns per fer palès el seu malestar davant l’admissió a tràmit de l’estudi de viabilitat econòmica presentat per una empresa privada amb l’objectiu que es tramiti un procediment de licitació per adjudicar la remodelació i posterior explotació del mercat municipal.

L’aprovació va generar fortes crítiques dels grups de l’oposició, excepte el regidor no adscrit, però també va crear alarma entre els paradistes, tal com va exposar la vicepresidenta, Antònia Castro, que va insistir en què el que no volen, sobretot, és que es privatitzi el mercat.

Els paradistes reconeixen que caldria una remodelació del mercat per millorar l’equipament, però creuen que no cal una inversió tan forta com argumenta l’equip de govern. En aquest sentit, critiquen que l’Ajuntament faci tres anys que no deixi obrir cap parada nova, quan més de la meitat estan tancades i això crea molt mala imatge i contribueix al fet que cada vegada el mercat estigui més deteriorat.

Un altre malestar que tenen els paradistes és saber què passaria amb ells en cas que es fessin obres al mercat. Volen saber si el Consistori els reubicaria en alguna zona provisional.

En acabar el ple municipal, el col•lectiu va exposar el seu punt de vista i l’alcalde, Jaume Dulsat, els va emplaçar a avançar la reunió amb el regidor de Comerç, Cristian Fernández, i va comprometre’s a assistir-hi ell també.

spot_img

El + Vist