11.1 C
Lloret de Mar

A partir d’avui els llums nadalencs s’il·luminaran a les nits

Avui divendres, a les sis de la tarda, s’inauguren els llums de Nadal a Lloret de Mar. En aquestes festes, s’il·luminen 56 espais públics a través del sistema LED –que gasta menys- i s’incorporen figures en tres dimensions. Com a novetat, dins de la il·luminació nadalenca, s’hi han incorporat quatre edificis públics. Són les oficines […]

Una de les novetats d'aquest any
Una de les novetats d'aquest any

Darreres Notícies

Avui divendres, a les sis de la tarda, s’inauguren els llums de Nadal a Lloret de Mar. En aquestes festes, s’il·luminen 56 espais públics a través del sistema LED –que gasta menys- i s’incorporen figures en tres dimensions.

Com a novetat, dins de la il·luminació nadalenca, s’hi han incorporat quatre edificis públics. Són les oficines de turisme, la Casa de la Cultura i el Mercat Municipal, que per
aquestes dates tenen més afluència de públic.

Romà Codina assenyala que ha vist els llums de Lloret en carrers de Barcelona i comenta les novetats d’aquest any a la vila. Ho va dir a L’ENTREVISTA AMB L’ALCALDE, de dimarts passat.

El cost total de la il·luminació nadalenca frega els 72.000 euros. Els objectius proposats enguany han estat tres: fer servir la tecnologia LED, millora estètica amb l’aportació de llums nous i menys contaminació lumínica.

De fet, el 90% dels llums són elements nous. En aquestes festes nadalenques, estaran oberts de les sis de la tarda fins a mitjanit.

spot_img

El + Vist