8.3 C
Lloret de Mar

A partir de dimecres, els cicles de cuina i sala ofereixen menús a l’Evenia

A partir de demà, els alumnes dels cicles de cuina i de sala de l’institut Coll i Rodés començaran a oferir al públic els seus menús. Ho fan a l’hotel Evenia Olympic i la idea és simular un restaurant de primer nivell, tal com ha explicat el cap de departament dels cicles, Rubén Prados. Els […]

Alumnes del cicle de cuina, a la ràdio
Alumnes del cicle de cuina, a la ràdio

Darreres Notícies

A partir de demà, els alumnes dels cicles de cuina i de sala de l’institut Coll i Rodés començaran a oferir al públic els seus menús. Ho fan a l’hotel Evenia Olympic i la idea és simular un restaurant de primer nivell, tal com ha explicat el cap de departament dels cicles, Rubén Prados.

Els plats els elaboren els alumnes de segon del cicle de cuina, mentre que els de primer preparen el dinar de tot l’equip. A sala, els alumnes també es distribueixen per jerarquies, de manera que els de segon fan de maître i de someliers, mentre que els de primer són cambrers i ajudants de cambrer.

S’ofereixen dos menús: un de 10 euros, que consta d’un primer i un segon; i un de degustació de sis plats i aperitius, que costa 14’5. En tots dos casos hi ha un còctel de benvinguda, postres i cafè. El restaurant està obert a tothom, de dimarts a divendres, d’un quart de dues a dos quarts de quatre.

Els dos cicles consten de 2.000 hores cadascun, repartits en dos cursos. Les classes teòriques es combinen amb la pràctica al restaurant i amb 350 hores de pràctiques en alguna empresa. Segons Rubén Prados, cada cop hi ha més demanda, sobretot arran dels programes que es poden veure a televisió relacionats amb la cuina. Aquest curs, entre els quatre grups, hi ha un total de 77 alumnes: 51 de cuina i 26 de sala.

spot_img

El + Vist