10.5 C
Lloret de Mar

El Patronat de Turisme Costa Brava rep un reconeixement pel T-BEX 2015 a Lloret

El congrés va portar fins a Lloret 600 bloguers d'arreu del món especialitzats en turisme. El guardó l'ha entregat la Generalitat, amb motiu del Dia Mundial del Turisme.

Entrega dels premis
Entrega dels premis

Darreres Notícies

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha rebut el guardó del Turisme de Catalunya 2016 en la categoria d’Innovació per haver impulsat el congrés TBEX a Lloret de Mar. Recordem que es tracta d’una trobada feta l’any passat amb 600 bloguers vinguts de tot el món, especialitzats en turisme i viatges.

servicios profesionales jimenez

L’alcalde i vicepresident del Patronat, Jaume Dulsat, remarca que per Lloret va ser molt important acollir aquest congrés, donat el pes que tenen avui en dia les persones que influeixen a les xarxes socials o a través de blogs.

De fet, l’alcade assegura que encara avui en dia es fan esments a Lloret arran del congrés. Segons Jaume Dulsat, aconseguir aquesta repercussió a través d’accions promocionals tindria un cost econòmic impossible d’assumir.

El Patronat de Turisme va recollir el premi aquest dimarts, 27 de setembre, en el marc de la celebració del Dia Mundial del Turisme, que impulsa Generalitat de Catalunya, a través de l’Agència Catalana de Turisme. Es van entregar aquest i altres guardons del Turisme de Catalunya 2016, en un acte amb prop de 900 persones relacionades amb el sector turístic.

Els guardons del turisme s’atorguen a aquells projectes turístics que ajuden a destacar els recursos i actius de Catalunya mitjançant noves experiències dirigides als consumidors o fent-ho de forma responsable i innovadora.

 

spot_img

El + Vist