13.3 C
Lloret de Mar
Paulino Gracia

Paulino Gracia denuncia la Corporació de Salut per “coaccionar” l’Ajuntament

El regidor d'ELLSSP critica que un responsable de l'organisme demanés al Consistori que intercedís perquè un usuari del sociosanitari deixés la seva herència al consorci.

Paulino Gracia

Darreres Notícies

En Lloret Sí Se Puede ha denunciat el president de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, Albert Fernández, per “coaccionar” l’Ajuntament perquè intercedís per aconseguir que un usuari de l’hospital sociosanitari sense hereus deixés la seva important herència al consorci. Un fet que el regidor Paulino Gracia troba molt greu i “proper al delicte”.

Les declaracions les va fer un representant de la Corporació en una reunió a la sala de plens amb els representants dels grups municipals; va ser cap al final de la trobada, quan tant el regidor d’ELLSSP com el d’ICV – EUiA van haver de marxar.

Paulino Gracia compta amb un advocat del 15-M per defensar la causa, Josep Jover, que demana entre dos i sis anys de presó i entre quatre i sis d’inhabilitació de càrrec públic. El regidor ha argumentat que el testimoni dels portaveus municipals és clau per demostrar els fets.

Tot i així, primer caldrà veure si el jutge admet a tràmit la denúncia. Ells la van presentar a Blanes i aquest l’ha passat a Arenys.

Amb aquesta denúncia, a banda de condemnar el responsable de la Corporació, Paulino Gracia també pretén que la ciutadania conegui la manera de fer de l’organisme i esbrinar si és una pràctica habitual o si bé es tracta d’un fet aïllat.

spot_img

El + Vist