13.8 C
Lloret de Mar

Paulino Gracia dóna 100 euros del seu sou municipal a Solete

El regidor d'En Lloret sí, se puede repetirà el donatiu cada mes a una entitat diferent.

Ordre de pagament
Ordre de pagament

Darreres Notícies

El regidor de En Lloret sí, se puede, ha donat cent euros a l’associació Solete. Paulino Gracia té previst donar aquesta quantitat cada mes a una entitat que tingui una finalitat social, com són les que treballen per la lluita contra el càncer o l’esclerosi múltiple o per ajudar les persones sordes o minusvàlides.

servicios profesionales jimenez

Gracia ha explicat que es tracta d’una “decisió personal” perquè creu que “els polítics han de ser els primers a aplicar el que s’està exigint a la ciutadania” i ha convidat a tots els regidors que facin el mateix.

El regidor d’En Lloret sí, se puede ha volgut aclarir que, quan en campanya electoral la formació va dir que els regidors donarien la meitat del sou si entraven a l’Ajuntament es referia a si governaven. En aquest sentit, ha respost a les crítiques del portaveu de Ciutadans, Jordi Hernández, que en l’últim ple municipal va criticar que només donés cent euros quan s’havia compromès al cinquanta per cent del salari.

Paulino Gracia, assessorat pel departament de Benestar i Família, entregarà els cent euros cada mes a una entitat diferent i cada associació rebrà dos donatius al llarg de l’any, és a dir, 200 euros. Una acció que es repetirà al llarg dels quatre anys de mandat.

spot_img

El + Vist