15.1 C
Lloret de Mar

Paulino Gracia forma part de la plataforma Som Alternativa, liderada per Albano Dante Fachin

L’entitat, que es va presentar diumenge a Barcelona, s’ha creat després de la dimissió massiva de diferents membres de la direcció de Podem Catalunya.

Presentació de Som Alternativa
Presentació de Som Alternativa

Darreres Notícies

El lloretenc Paulino Gracia se suma a la plataforma Som Alternativa, liderada per Albano Dante. L’entitat, que es va presentar diumenge a Barcelona, s’ha creat després de la dimissió massiva de diferents membres de la direcció de Podem Catalunya.

Som Alternativa propugna un model “insubmís i constituent” per trencar amb el “règim del 78”. De fet, Paulino Gracia ha volgut matisat molt aquest aspecte. I ha fet èmfasi en què segueixen sense ser independentistes, tot i que posen per davant la defensa de la democràcia i les institucions catalanes.

Segons Paulino Gracia, van decidir dimitir perquè preveien que els acabarien fent fora del partit. I creu que en les properes setmanes més persones deixaran Podem i s’uniran a Som Alternativa. De moment, hi ha una quarantena de cercles que han deixat Podem, i unes 250 persones que formaven part de Podem Catalunya ja s’han unit a Som Alternativa.

El regidor portaveu d’ELLSSP apunta que no es pot ignorar la repressió que hi ha hagut, especialment l’1 d’octubre. I mostra la seva preocupació perquè pot ser la reacció davant de qualsevol reivindicació de drets socials que ells defensen.

De cara al 21 D, s’està especulant molt i una de les opcions que hi ha sobre la taula és que Som Alternativa vagi de la mà de la CUP. Paulino Gracia reconeix que hi ha converses, que la porta està oberta, però que és un context complicat.

Qui vulgui conèixer més a fons la nova plataforma liderada per Albano Dante Fachin, que compta amb el lloretenc Paulino Gracia, pot consultar la pàgina web de Som Alternativa.

spot_img

El + Vist