Dissabte, 16 gener 2021
7.4 C
Lloret de Mar
Presentació de Som Alternativa

Paulino Gracia forma part de la plataforma Som Alternativa, liderada per Albano Dante Fachin

L’entitat, que es va presentar diumenge a Barcelona, s’ha creat després de la dimissió massiva de diferents membres de la direcció de Podem Catalunya.

Presentació de Som Alternativa

Darreres Notícies

El Govern deixa sense efecte la convocatòria del 14-F i anuncia les eleccions per al 30 de maig

El govern firma el decret d'ajornament de les eleccions del 14F "perquè ningú hagi de renunciar al dret a vot".

César Martínez agafa el relleu de Joaquim Martín al capdavant de la policia local de Lloret de Mar

El fins ara sotsinspector, de 55 anys, va arribar el 2009 a Lloret procedent de la policia de Granollers.

L’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar inicia la vacunació contra la Covid-19

S’han vacunat un total de 60 pacients i també rebran la primera dosi un total de 55 professionals, entre aquest dijous i divendres.

S’obre el termini per optar als horts de Can Ribalaigua

Els poden demanar únicament les persones empadronades a Lloret i les autoritzacions tenen una vigència de quatre anys.

Més de 37.000 persones visiten els equipaments culturals de Lloret al 2020

La pandèmia ha fet baixar els visitants a una tercera part respecte de l’any anterior. Les visites han generat prop de 100.000 euros en ingressos econòmics.

El lloretenc Paulino Gracia se suma a la plataforma Som Alternativa, liderada per Albano Dante. L’entitat, que es va presentar diumenge a Barcelona, s’ha creat després de la dimissió massiva de diferents membres de la direcció de Podem Catalunya.

Som Alternativa propugna un model “insubmís i constituent” per trencar amb el “règim del 78”. De fet, Paulino Gracia ha volgut matisat molt aquest aspecte. I ha fet èmfasi en què segueixen sense ser independentistes, tot i que posen per davant la defensa de la democràcia i les institucions catalanes.

Segons Paulino Gracia, van decidir dimitir perquè preveien que els acabarien fent fora del partit. I creu que en les properes setmanes més persones deixaran Podem i s’uniran a Som Alternativa. De moment, hi ha una quarantena de cercles que han deixat Podem, i unes 250 persones que formaven part de Podem Catalunya ja s’han unit a Som Alternativa.

El regidor portaveu d’ELLSSP apunta que no es pot ignorar la repressió que hi ha hagut, especialment l’1 d’octubre. I mostra la seva preocupació perquè pot ser la reacció davant de qualsevol reivindicació de drets socials que ells defensen.

De cara al 21 D, s’està especulant molt i una de les opcions que hi ha sobre la taula és que Som Alternativa vagi de la mà de la CUP. Paulino Gracia reconeix que hi ha converses, que la porta està oberta, però que és un context complicat.

Qui vulgui conèixer més a fons la nova plataforma liderada per Albano Dante Fachin, que compta amb el lloretenc Paulino Gracia, pot consultar la pàgina web de Som Alternativa.

- Publicitat -

El + Vist

L’Ajuntament organitza una audiència pública sobre el pressupost del 2021

Serà aquest dijous, 14 de gener, a les 7 de la tarda, en format virtual. A través de la plataforma ZOOM.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.

Força Lloret demana la retroactivitat en el pagament de les beques menjador

El grup municipal a l’oposició considera que la gestió d’aquestes ajudes no ha estat encertada i assenyala que la convocatòria s’ha fet tard, provocant que els beneficiaris només puguin gaudir-les a partir del mes de febrer.