17.1 C
Lloret de Mar
Castell de focs de Santa Cristina d'aquest any

La pirotècnia Hermanos Ferrández seran els amfitrions del Castell de Focs de Santa Cristina

Revaliden la seva participació l'any vinent perhaver-se proclamat guanyadors del concurs de focs artificials de Blanes.

Castell de focs de Santa Cristina d'aquest any

Darreres Notícies

La Pirotècnia Hermanos Ferrández tornarà a ser, l’any que ve, l’encarregada del castell de focs d’artifici de la Festa Major de Santa Cristina. Ha estat la guanyadora del Concurs Internacional de Blanes i, tal com es va acordar, un dels premis es tancar la diada de Sant Elm a Lloret amb l’espectacle de focs.

En la puntuació del certamen celebrat al municipi blanenc, la Pirotècnia Hermanos Ferrández, de Múrcia, va aconseguir la victòria amb més de 8.600 vots. Un dels seus responsables, Leo Ferrández, es mostra orgullós i destaca l’alta competitivitat que hi havia en l’edició d’enguany. Ferrández assegura que “és una satisfacció molt gran. Era difícil revalidar el títol per segon any consecutiu. Hi havia empreses punteres d’Espanya. Era un repte fer un espectacle amb una evolució”.

La pirotècnia rebrà 6.000 euros per haver guanyat el concurs i tres contractes més. Un d’ells és per aquesta tardor, en què tancaran les Fires de Sant Narcís de Girona. Els altres dos seran pel 2018. D’una banda, tornaran a participar en el concurs de Blanes i, de l’altra, posaran el punt final a la Festa Major de Lloret, el dia de Sant Elm. Per tant, repetiran a la destinació per segona vegada. L’espectacle del passat dimecres, segons els membres de la pirotècnia, va deixar valoracions positives perquè “la gent ens manifestava que li agradava. Quan va acabar el castell, les autoritats i el públic ens van dir que els havia agradat molt”.

El Castell de Focs d’Artifici és una de les activitats més esperades de la Festa Major d’Estiu. Cada any reuneix milers de lloretencs i visitants per posar el punt final a la festivitat.

spot_img

El + Vist