20.3 C
Lloret de Mar
El cartell del SOM per aquesta temporada

Places disponibles per al curs de gestió de personal i resolució de conflictes del SOM

Comença dilluns vinent, dia 12. Els interessats han d'omplir la fitxa d'inscripció que es pot descarregar a la pàgina web de l'Ajuntament. Per a més informació, es pot contactar amb el SOM.

El cartell del SOM per aquesta temporada

Darreres Notícies

Encara hi ha algunes places lliures en el curs de gestió de personal i resolució de conflictes, que comença dilluns vinent, organitzat pel Servei d’Ocupació Municipal (SOM).

L’impartirà Carles Martí, que ha explicat que es donaran les eines bàsiques necessàries a l’hora de fer negociacions o arribar a acords a la feina, sobretot quan hi ha un conflicte.

El curs s’adreça sobretot a persones que tenen personal al seu càrrec, com empresaris o caps de departament, però hi pot assistir tothom, ja que el contingut es pot aplicar a la vida en general. La intenció és que els participants aportin experiències personals.

A banda d’aquest curs, també queden places per al de gestió d’esdeveniments al petit comerç, que permet saber com presentar un nou producte i que comença el 5 de març. Tots dos són gratuïts i els interessats han d’omplir la fitxa d’inscripció que es pot descarregar a la pàgina web de l’Ajuntament. Per a més informació, es pot contactar amb el SOM, al telèfon 972 34 97 15 o bé al correu electrònic som@lloret.cat.

La resta de cursos del SOM -d’idiomes, informàtica o atenció al client, entre d’altres- han quedat plens i amb llista d’espera.

spot_img

El + Vist