12.2 C
Blanes
Cartell

Podemos de Lloret es presentarà públicament aquest dijous a la tarda

A més, la formació s'està plantejant presentar candidatura a les eleccions municipals del maig, perquè, segons el secretari general, els veïns els ho demanen.

Cartell

Darreres Notícies

Podemos de Lloret s’està plantejant presentar candidatura a les eleccions municipal del maig. Tot i que la formació en un principi havia assegurat que no ho faria, ara ha canviat de parer, perquè, segons el secretari general a la vila, Paulino Gracia, la població els demana que ho facin.

Tot i que Podemos de Lloret està adherit a la formació nacional, Paulino Gracia ha recordat que des de Madrid no es dóna suport a les candidatures municipals. Com ha explicat Gracia, Podemos prendrà la decisió en les dues properes setmanes.

Abans, però, ha programat una presentació per donar-se a conèixer entre els veïns. Ara mateix, a la vila hi ha una cinquantena de persones adherides. L’acte comptarà amb la presentació de diferents membres de l’agrupació i també d’Alba Garcia, que és membre del Consell Ciutadà de Catalunya i secretària a Girona. La cita és aquest dijous, a les set de la tarda a la sala polivalent de la biblioteca.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist