4.2 C
Blanes
Paulino Gracia, president del cercle Podemos Lloret, en l'acte de presentació

Podemos es presentarà a les eleccions de Lloret si aconsegueix les 500 firmes necessàries

Podemos es presentarà a les eleccions municipals del mes de maig a Lloret. Així ho ha anunciat el president del cercle Podemos Lloret, Paulino Gracia, en la presentació oficial del partit, feta ahir davant d’un centenar de persones. Paulino Gracia ha dit que, si aconsegueixen reunir les 500 signatures necessàries en el termini de 20 dies, […]

Paulino Gracia, president del cercle Podemos Lloret, en l'acte de presentació

Darreres Notícies

Podemos es presentarà a les eleccions municipals del mes de maig a Lloret. Així ho ha anunciat el president del cercle Podemos Lloret, Paulino Gracia, en la presentació oficial del partit, feta ahir davant d’un centenar de persones.

Paulino Gracia ha dit que, si aconsegueixen reunir les 500 signatures necessàries en el termini de 20 dies, presentaran la llista amb un projecte de treball per al municipi, el qual ja estan preparant.

El partit, amb una cinquantena de persones adherides, s’ha donat a conèixer en un acte públic aquest dijous al vespre, a la sala polivalent de la Biblioteca. Allà han rebut el suport d’Alba García, membre del Consell Ciutadà de Catalunya i secretària a Girona.

Tot i que la formació en un principi havia assegurat que no es presentaria a les eleccions , ara ha canviat de parer. Segons el president del cercle, la població els demana que ho facin.

En la seva intervenció, Paulino Gracia ha recordat que Podemos Lloret “vol aplicar polítiques obertes i no de despatx, donant prioritat als ciutadans“. Ha criticat el cost de construcció de la piscina municipal així com el preu elevat per als usuaris. També s’ha referit a la privatització de la gestió municipal de l’aigua i a la mancança del servei d’una farmacia de guàrdia a les nits.

Finalment el president de Podemos Lloret ha fet una crida a la ciutadania per unir-se al projecte, “recuperar i lluitar per la dignitat, una paraula molt bonica pero buida darrerament”.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist