14.9 C
Lloret de Mar
Els protagonistes de la cavalcada amb l'estelada

Polèmica per una fotografia dels protagonistes de la cavalcada amb l’estelada

La publicació a les xarxes socials d'una fotografia dels tres protagonistes de la cavalcada de Lloret amb una estelada ha generat polèmica. El PP critica que la imatge s'hagi fet pública, ja que considera que aquests personatges no s'han de posicionar políticament.

Els protagonistes de la cavalcada amb l'estelada

Darreres Notícies

La publicació a les xarxes socials d’una fotografia dels tres protagonistes de la cavalcada de Lloret amb una estelada ha generat polèmica. El PP critica que la imatge s’hagi fet pública, ja que considera que aquests personatges no s’han de posicionar políticament. El portaveu popular, Enric Martínez, entén que la fotografia es va fer en la intimitat, però denuncia que hagi aparegut a les xarxes.

Segons Martínez, és la primera vegada que els tres personatges es posicionen políticament i considera que, des que es va crear la normativa que permet canviar-los cada any, haurien de signar un document en què es comprometin a una sèrie de requisits.

Enric Martínez ha fet arribar la seva queixa a tots els regidors, tant de l’equip de govern com de l’oposició. Segons ha explicat Martínez, la regidora de festes, Ester Olivé, li ha contestat que l’Ajuntament no pot estar pendent de tots els detalls de la cavalcada. Tot i així, el PP insisteix en què caldria que hi hagués alguna regulació perquè no es repeteixin uns fets com aquest.

Hem d’afegir que des de la ràdio hem contactat amb l’equip de govern, però ha declinat fer declaracions sobre el tema.

spot_img

El + Vist