16.4 C
Lloret de Mar
El Girona de futbol s'ha sumat a la campanya

La Policia Local fa 500 escuts solidaris més donat l’èxit que està tenint la campanya

Recordem que ja fa prop d'un mes que la policia lloretenca va sumar-se a la campanya contra el càncer infantil, sota el lema #pelsvalents.

El Girona de futbol s'ha sumat a la campanya

Darreres Notícies

La Policia Local ja ha esgotat els 500 escuts solidaris que havia previst vendre en tot el 2018 i n’ha fet 500 més. Recordem que ja fa prop d’un mes que la policia lloretenca va sumar-se a la campanya contra el càncer infantil, sota el lema #pelsvalents. La iniciativa pretén recaptar fons econòmics per al projecte Sant Joan de Déu Pediàtric Càncer Center. El cap de la Policia Local de Lloret, Joaquim Martín, està molt content de la resposta que han obtingut.

Són escuts adhesius, que es poden col·locar fàcilment a qualsevol peça de roba. Estan impresos sobre un fons negre i filets grocs que identifiquen la lluita contra el càncer infantil.

Fins al moment, s’hi han sumat un bon grapat de particulars i d’empresaris i entitats locals. A més, aquesta causa ha arribat fins a l’esport d’elit. Entre d’altres, els membres de la plantilla del Girona Futbol Club de la Primera Divisió també han col·laborat amb la campanya.

Tothom que vulgui fer la seva aportació, pot comprar el seu escut solidari a les oficines de turisme o a la caserna de la Policia Local. El preu és de 4 euros.

spot_img

El + Vist