15.4 C
Blanes
Cicle de cuina i gastronomia

Portes obertes per conèixer les sales on es fan els cicles de cuina, restauració i pastisseria

Ell Coll i Rodés obrirà del 14 al 24 de maig les inscripcions per als cicles formatius.

Cicle de cuina i gastronomia

Darreres Notícies

L’Institut Coll i Rodés obrirà la setmana que ve, del 14 al 24 de maig, les inscripcions per als cicles de grau mig i superior. Per aquest motiu, el centre celebrarà aquest dijous una jornada de portes obertes. A les quatre de la tarda, a l’Hotel Olympic, on hi ha l’aula d’aplicació, es donaran a conèixer els cicles de grau mig, que són els de “cuina i gastronomia”, que fa 10 anys que s’imparteix, el de “serveis en restauració”, i el de “forneria, pastisseria i confiteria”, que ha començat aquest any.

La directora del centre, Lluïsa Peralta, assegura que són cursos que funcionen molt bé i que tots els alumnes que volen treballar troben feina quan acaben. Això passa en els cicles de cuina i de restauració, ja que el de forneria és nou i encara no tenen dades al respecte, tot i que de moment té una acollida excel·lent.

Pel que fa als alumnes, la majoria s’hi apunten en acabar l’ESO, però també n’hi ha d’adults.

Qui vulgui més informació d’aquests cicles, pot assistir aquest dijous a la jornada de portes obertes, a les quatre de la tarda a l’hotel Olympic. La jornada comptarà amb una visita guiada. D’aquesta manera, els interessats podran conèixer les instal·lacions on es fan les pràctiques de cuina i de sala.

D’altra banda, també dijous, però a les sis de la tarda, a l’institut Coll i Rodés es presentarà l’oferta del cicle de grau superior de “gestió d’allotjament turístic”. I a dos quarts de sis s’informarà sobre l’oferta de Batxillerat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist