20.1 C
Lloret de Mar
Pressupostos Participats

Els Pressupostos Participats es van coneixent i consolidant a Lloret de Mar

És la valoració que fa el regidor de Participació Ciutadana, Josep Lluís Llirinós, després que en la segona edició la participació hagi superat el miler de vots i s'hagi incrementat en més d'un 60%.

Pressupostos Participats

Darreres Notícies

Els Pressupostos Participats és un projecte que “es va coneixent i consolidant”. Aquesta és la valoració que fa l’equip de govern de l’Ajuntament de Lloret, després que en la segona edició la participació hagi superat el miler de vots i s’hagi incrementat en més d’un 60%.

Una altra dada que ha volgut destacar el regidor de Participació ciutadana, Josep Lluís Llirinós, és que 2 de cada 3 vots s’han efectuat a través del telèfon mòbil. En aquest sentit, Llirinós conclou que “cal continuar apostant per aquest canal” en futures edicions dels Pressupostos Participats.

La base censal ha estat d’unes 45.000 persones, entre empadronats i ciutadans amb IBI residencial. En aquests Pressupostos Participats han votat 1.047 persones, que signifiquen 403 vots més que al 2016 i un increment del 62,5%. Els participants han pogut exercir el vot de forma presencial o en línia al llarg de 15 dies.

Un cop efectuades les votacions, ara cal executar els projectes de cada zona o barri de Lloret, com per exemple la instal•lació d’un parc infantil i d’una font a l’estany de Can Sabata, il•luminar la part del darrere del parc de Can Ribalaigua o bé cobrir el cablejat dels carrers del nucli antic.

Segons fonts municipals, depenent de les partides assignades a cada sector, s’executaran un o més projectes de millora. En cas que hi hagi algun romanent de diners, passaran als Pressupostos Participats de l’any vinent.

spot_img

El + Vist